Våre tidligere prosjekter

Kundeevalueringer

Kom til avtalt tid. Var ferdig til avtalt tid. Nydelige resultater. Renoverte 3 stk toalett rom. Gode på design forslag. Color Line er meget fornøyd!
Adnan og Rørmont gjorde en strålende jobb med badet vårt. De gjennomførte en totaloppussing (inkl flytting av wc og dusj) av vårt 2,5 kvm bad, og var ferdige innen avtalt tid og budsjett. Adnan var den første som svarte på mittanbud.no, og den som tok seg best tid på befaringen. Som om ikke det var godt nok, var tilbudet hans 20% rimeligere enn nærmeste konkurrent (vi inviterte de 4 entreprenørene med best rating til befaring).
Rask svar på meldinger, og kom til avtalt tid! Gjennomførte jobben raskt og jeg er veldig fornøyd
Rørmont gjorde jobben på en strålende måte, til avtalt tid og pris. Kan absolutt anbefale Rørmont​
Hyggelige, leverte i tide og på avtalt pris, og resultatet ble akkurat slik jeg så for meg. Fleksible hvis jeg hadde ønsker underveis, sålangt det lot seg gjøre.
Raskt og effektivt arbeid som holdt hva de lovet på tid og pengeberegning, det var ryddet og fint etter de. Hyggelige folk med god kommunikasjon, er absolutt å anbefale 🙂
God og rask montering!
Kom til avtalt tid. Fornøyd.
Bra utført! Bestilte 5 Varmtvannsberedere til borettslaget på lørdag. Påkommende tirsdag var de ferdig montert til markedes laveste pris. Svært fornøyd. Vil også bemerke at bedriften er svært serviceinnstilt og svarte hjelpsomt på meldinger uavhengig tidspunkt.
Raske og presise, og lett å gjøre fortløpende avtaler om fremdrift. Veldig bra utførelse også til fornuftig pris!
Veldig fornøyd med jobben
Jeg mottok 6-7 anbud på denne jobben og Rørmont var blant de rimeligere, samtidig som de ga et godt inntrykk og kunne begynne raskt. Jobben ble utført til avtalt tid og pris og Rørmont var gjennom hele prosessen veldig ryddige å forholde seg til. Noen småfeil ble begått underveis, som feil plassering av kontakter og mindre pen fuging av fliser, men dette ble rettet opp så fort det ble påpekt. Firmaet kan anbefales.