Rørlegger i Tønsberg

Har du en kran som lekker, eller skal ha nytt bad? Rørmont er din rørlegger i Tønsberg.

Rørmont er en rørlegger med lang erfaring og riktig kompetanse til å ta hånd om ditt prosjekt. Vi gjør alt fra å fikse en enkel kran som lekker til, større prosjekter på næringsbygg. Vi er godt bemannet med dyktige fagfolk, slik at vi alltid kan levere til avtalt tid og pris.

Vi strekker oss også litt lenger for å sørge for trygghet til våre kunder.

En rørlegger med ansvarsforsikring

Alle prosjektene våre er sikret med ansvarsforsikring. Denne forsikringen kalles ofte for en «tabbeforsikring» og skal dekke feil og mangler dersom noe skulle oppstå. Heldigvis opplever vi sjeldent at noe blir feil, men forsikringen bidrar til å skape trygge rammer for kundene våre.

Rørmont er også godkjent som prosjekterende rørlegger etter byggebransjens våtromsnorm (BVN) Denne normen skal heve kvaliteten på våtrom med tanke på funksjon og levetid. Det betyr at badet eller vaskerommet ditt skal holde en slik kvalitet at det holder tett og at alle installasjoner fungerer slik de skal, selv etter mange års bruk.

Et våtrom er en stor investering som ofte bidrar til å øke verdien på boligen. Derfor er det viktig å bruke skikkelige fagfolk slik at du får igjen det du skal ha for pengene.

Godkjent for ansvarsrett

Det finnes dessverre fremdeles en del useriøse håndverkere, også i vår bransje. Det har heldigvis vært gjort en stor opprydding de senere årene, spesielt gjennom sertifiseringer og lovverk. Allikevel dukker det fremdeles stadig opp eksempler på useriøse håndverkere som tar snarveier og ikke gjør jobben skikkelig.

Konsekvensene av slett arbeid kan være skader på byggverk og reduksjon i forsikringsdekning. I ytterste konsekvens kan det også oppstå fare for liv og helse.

Et eksempel er når grunnarbeid og membran er gjort for dårlig, slik at det oppstår soppdannelser. Disse kan være vanskelige å oppdage fordi soppen gjerne blir skjult under fliser og bak baderomsmøbler.

Så mye som 3 av 10 hus har fuktskader ifølge en undersøkelse gjort av folkehelseinstituttet. Muggsoppskader er ansett som den viktigste negative helsefaktoren i innemiljøet, og kan utløse helseproblemer som astma, bronkitt og kronisk betennelse i neseslimhinnen.

Dette er helseplager man enkelt kan unngå ved å gjøre grunnarbeidet i våtrom på en ordentlig måte. Derfor bør man alltid velge en håndverker med sentral godkjenning. Denne godkjenningen er en frivillig sertifiseringsordning som krever at virksomheten oppfyller seriøsitetskrav rettet mot faglige kvalifikasjoner, foretakets økonomi og kvalitetssikringsrutiner.

En ekstra bonus med denne godkjenningen er at virksomheter som er godkjent for ansvarsrett normalt også får enklere byggesaksbehandling i kommunen, fordi kommunen skal legge den sentrale godkjenningen til grunn.

Rørmont har sentral godkjenning, våtroms sertifisering og mesterbrev. 

Velkommen til Rørmont

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen fra planlegging og skissering, til ferdig komplett våtrom klart til bruk. Vi har lang erfaring med å skape pene og funksjonelle rom som bidrar til å gjøre hverdagen enklere for alle typer familier. 

Som forhandler av VVS-produkter kan vi også tilby svært konkurransedyktige priser på baderomsmøbler, kraner, dusjer toaletter, badekar og alt du har behov for på badet.

Spør gjerne andre om deres erfaring med oss. Dersom du ikke kjenner noen som har brukt oss før kan vi sende deg referanser fra våre prosjekter slik at du kan få høre andres opplevelse av oss. Vi gir oss ikke før alt er i levert og i orden.

Inviter oss til en uforpliktende befaring slik at vi kan skissere en løsning for ditt prosjekt. Da kan vi gi deg et uforpliktende estimat på tidsramme og pris, slik at resten av planleggingen blir enklere for deg.

Kontakt oss når du trenger Rørlegger i Tønsberg

Kontakt oss