Rørlegger i Asker

Når du har behov for en rørlegger i Asker leverer og monterer vi til avtalt tid og pris.

Dersom det skal gjøres arbeid på rør som står med vann under trykk, må du bruke en autorisert rørlegger. Dette er arbeid du ikke har lov til å gjøre selv, fordi det kan skape store problemer dersom noe går galt.

Det mest åpenbare er fuktskader som kan oppstå i huset. Bygningen kan får store skader dersom vann lekker inn i bygningsmaterialer. Den andre konsekvensen, som mange kanskje ikke tenker på er helsemessige faktorer.

Muggsopp i hus oppstår ved fukt i bygningsmassen og folkehelseinstituttet har gjort en analyse som viser at 3 av 10 boliger i Norge har fuktskader. Muggsoppen kan føre til luftveisplager og flere kjente luftveissykdommer. Soppen kan ofte være vanskelig å oppdage før det er for sent, og familien har vært eksponert over tid.

Derfor er det viktig å bruke en rørlegger som har riktig kompetanse til å gjøre ditt hjem tørt og sikkert. Vi har alle nødvendige godkjenninger og sertifiseringer.

Byggebransjens våtromsnorm (BVN)

BVN skal øke kvaliteten på våtrom med hensyn til funksjon og levetid. Dette er bransjens egen norm som skal sørge for at våtrom som er bygget av våtromssertifiserte rørleggere har lang holdbarhet og høy funksjonalitet

Godkjent for ansvarsrett

Vi er en av rørleggerne i Asker som er godkjente for ansvarsrett. Dette er en sentral godkjenning som gjøres som en frivillig sertifiseringsordning. Sertifiseringen krever at virksomheten oppfyller seriøsitetskrav som går på faglige kvalifikasjoner, økonomi og rutiner for sikring av kvalitet.

Mestermerket

Mestermerket representerer den høyeste sertifiseringen innen håndverksbransjen. Det viktigste med mesterbrevet er hensynet til håndverkstradisjoner og moderne teknikker. En mesterbedrift ønsker å ta vare på de gode tradisjonene samtidig som nye modeller og teknologier tas i bruk. Denne holdningen innarbeides i bedriften slik at alle montørene tar faglig stolthet i å representere en mesterbedrift.

Vi har ansvarsforsikring.

Selv om det sjeldent skjer noe galt i våre prosjekter ser vi at trygghet er viktig for mange forbrukere. Det finnes mange historier om bedrifter som gjør en dårlig jobb, for deretter å slå seg konkurs, slik at de ikke kan stilles til ansvar. Dette har dessverre svekket tillitten til håndverkere generelt.

Derfor har vi tegnet en ansvarsforsikring som dekker ditt prosjekt dersom noe skulle gå galt. Vi forlater aldri et prosjekt før alt er i orden, men i tillegg har vi altså et forsikringsselskap som tar dekningen dersom alt skulle skjære seg.

Rørmont – Din rørlegger i Asker

Vi støtter deg gjennom hele prosjektet helt fra planleggingsfasen til ferdig gjennomført prosjekt. Vi hjelper med valg av løsninger og design, gir deg pristilbud og tidsestimat for jobben.

Dersom prosjektet trenger andre håndverkere som elektrikere eller liknende koordinerer vi med dem og sørger for arbeidsflyten i prosjektet. Vi tar oss også av alt av papirer og dokumentasjon fra oss og andre involverte. Du trenger bare å forholde deg til oss.

Dersom du er nysgjerrig på hvordan andre har opplevet oss i sine prosjekter kan du bare kontakte oss for å få oversendt referanser. Vi er stolte av kundene og prosjektene vi jobber med, og deler gjerne deres erfaringer med deg.


VI er en del av rørleggerkjeden Rørkjøp og kan derfor tilby deg svært konkurransedyktige priser på alt av utstyr og møbler. Kontakt oss for en uforpliktende befaring.

Kontakt oss