Rørlegger Drammen

Trenger du rørlegger i Drammen? Vi leverer og monterer til avtalt tid og pris.

Rørlegging er en av de tingene du ikke skal gjøre selv. For det første er det en del rørarbeid du ikke har lov til å gjøre uten å være faglært. For eksempel må du bruke fagfolk til alt rørarbeid som inkluderer rør med vann under trykk.

For det andre kan feil du gjør skape store skader i huset og du risikerer at forsikringsselskapet avkorter eller ikke dekker noe via forsikringen din. Dette gjelder dersom de kan bevise at det ikke er fagfolk som har gjort jobben. Det kan med andre ord blir forferdelig dyrt å prøve spare noen få kroner å gjøre jobben selv.

Du har riktig nok lov til å gjøre ganske mye av arbeidet med avløpsrør selv, men det er ikke anbefalt. Bruker du fagfolk som er skikket til å gjøre jobben, er sannsynligheten for feil vesentlig mindre.

Det betyr allikevel ikke at ikke feil kan oppstå, og derfor har vi sikret jobben ekstra.

Rørlegger i Drammen, med ansvarsforsikring.

Vi har forsikringsdekning for alle prosjekter, slik at våre kunder skal være helt trygge. Denne forsikringen kalles på folkemunne for en «tabbeforsikring». Ordet er ikke helt presist, men det er allikevel ganske beskrivende. Skjer det en feil, dekker forsikringsselskapet gjenopprettingen. Dette gjør at du som kunde får en ekstra sikkerhet fordi det ikke bare er vi som garanterer for prosjektet, men også et forsikringsselskap. Med andre ord får du dobbel trygghet.

Vi liker selvfølgelig best å unngå feil og derfor har vi i tillegg til lang erfaring, sørget for å være kurset og oppdatert slik at vi er oppdatert på kvalitetssikring og bransjenormer. En måte å gjøre dette på er å sørge for å ha sentral godkjenning.

Rørlegger godkjent for ansvarsrett

Du bør alltid velge en håndverker som er godkjent for ansvarsrett. Dette kalles sentral godkjenning og er en frivillig sertifiseringsordning. Ordningen krever at en virksomhet må etterleve seriøsitetskrav rettet mot faglige kvalifikasjoner, foretakets økonomi og kvalitetssikringsrutiner for å kunne være godkjent.

De bedriftene som er godkjent for ansvarsrett får ofte enklere byggesaksbehandling i kommunen, fordi kommunen skal legge den sentrale godkjenningen til grunn i behandlingen.

Hvorfor skal du bruke Rørmont?

Vi jobber mye med å være det beste alternativet blant rørleggere. Det er veldig mange faktorer som spiller inn når man skal velge rørlegger. Mange synes pris er viktig og derfor passer vi på å alltid være prispressere både på utstyr og montering.

Et godt rykte er også en viktig faktor å passe på. For å opprettholde det ryktet vi har brukt mange år på å opparbeide, er vi nøye med å overholde avtaler. Vi leverer til avtalt pris og tid, og vi tar ansvar for arbeidet vi har gjort. Vi forlater ikke et prosjekt før alt er i orden.

Dersom du ikke kjenner noen som har brukt oss før kan du kontakte oss for å få oversendt referanser. Vi har mange fornøyde kunder og fine prosjekter å vise til.

Vi kan også ta ansvar for å koordinere jobben med andre håndverkere og samle inn nødvendig dokumentasjon fra dem. Vi tar også bilder underveis i prosjektet slik at du kan se hva som er utført underveis.

En mestermerket rørlegger

Et mesterbrev er den høyeste sertifiseringen innen håndverksbransjen. Et mestermerke kan kun brukes av virksomheter som har utdanning, erfaring og sertifisering som mester. For å sjekke om en virksomhet har mesterbrev kan du søke den opp i mesterregisteret.

Det som i hovedsak skiller mestermerket fra vanlige fag/svennebrev er at det foreligger en videreutdanning og et erfaringskrav som skal sikre at virksomheten er skikket organisatorisk og faglig, til å påta seg ansvaret for prosjekter.

Mesterbedrifter kjennetegnes som oftest ved at de arbeider for å videreføre gode håndverkstradisjoner i symbiose med moderne teknikker og teknologi.

For oss handler dette om å være en rørlegger med respekt for håndverket, den teknologiske utviklingen – og kundene våre.

Kontakt en rørlegger i Drammen

Kontakt oss når du har behov for en rørlegger. Vi gjør alt fra små monteringer av oppvaskmaskiner til større private og næringsrelaterte oppdrag. Vi har et stort team av rørleggere og kan betjene mange, og store oppdrag.

Fordi vi også er en del av rørleggerkjeden Rørkjøp kan vi anskaffe alt av VVS utstyr og møbler til veldig konkurransedyktige priser.

Rørmont er din rørlegger i Drammen

Kontakt oss