Velkommen til vårt galleri

Åpner Norges første våtromsstudio

Romerike Bad har åpnet Norges første våtromsstudio i samarbeid med Rørkjøp. Med seksten ulike stilarter kan du i 3D enkelt og raskt se hva du liker, og få idéer til hva som passer på badet ditt.

Jakten på drømme badekaret

Å synke ned i et badekar etter en lang arbeidsdag. Eller følelsen av brennhett vann som løser opp slitne muskler etter timer i skibakken. For mange er badekaret synonymt med kos og velvære. For andre har det en mer praktisk bruksverdi.

Kjøkkenvaskens vidunderlige verden

Vi bruker mer tid på kjøkkenet enn noen gang. Derfor vet vi i Rørkjøp hvor viktig det er med en god kjøkkenvask. Da går alt så mye lettere. Bli med oss på en guidet tur gjennom kjøkkenvaskens vidunderlige verden.

Tenk smart med små bad

Ingen liker liten plass og trange rom. Men bruker du litt tid på planlegging, kan du gjøre et lite bad både praktisk og brukervennlig – og det med enkle grep. 

Fargene og naturen inntar badet

Årets trender på baderommet er en retur til både naturen, fargene og til en stressfri hverdag. Den seiglivede, kjølige minimalismen må nå vike plass for en sprudlende maksimalisme.

Slik velger du riktig dusjløsning

En god start på dagen er for de fleste av oss synonymt med en god og varm dusj. Nettopp derfor er det viktig at du velger en løsning som er skreddersydd til deg og dine behov. Vi i Rørkjøp er eksperter på bad og dusjløsninger. Vi vet at det er mange ting som spiller inn når du skal velge den dusjen som er rett for deg.